4ª edició de Benvingut a Pagès

Tornar a notícies

Els passats dies 1 i 2 de juny es va celebrar la 4ª edició de Benvinguts a Pagès a Catalanya, a través de la qual es realitza una jornada de portes obertes durant el cap de setmana.

Enguany, al Pla d’Urgell, hem doblat el número de participants. Com a explotacions, hem comptat de nou amb Cal Valls, Formatges Camps i Vila-horts.

Respecte als restaurants, l’Estoneta de Vilanova de Bellpuig ha el·laborat un menú en el qual hi podiem trobar plats vegans. Aquest any, el hotel-restaurant l’Ànima de Linyola, ha ofert un menú amb productes de proximitat.

Pel que fa als allotjaments, els visitants tenien la opció d’allotjar-se als apartaments Perebep de Linyola, els quals oferien productes de la zona, com la camamilla local. Enguany també podien visitar Cal Tarragona de Miralcamp, una casa rural del Segle XVII. Durant el cap de setmana oferien un descompte del 10%.

Per últim, com a activitats complementàries els visitants podien visitar l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, on podien coneixer quina és la història dels Canals d’Urgell i Mos de Tros, on podien visitar la seva masia i conèixer com fan la elaboració dels seus productes.

En resum, ha estat un cap de setmana amb una bona afluència de visitants, en el qual els visitants han pogut conèixer millor tot el procés per aconseguir els seus productes.

Compartir