Bell-lloc d'Urgell

Adreces i telèfons d'interés

Adreça Ajuntament: Plaça Major, 8
Telèfon: 973 560 100
Web: www.bell-lloc.cat
Mail: ajuntament(ELIMINAR)@bell-lloc.cat(ELIMINAR)

Informació general

Bell-lloc té 2.314 habitants i una extensió de 34,90km2. Els llocs d'interès que podem trobar al municipi són la pineda municipal (espai situat fora de la població, amb una zona d'esbarjo condicionada per cuinar, amb aigua corrent i serveis); l'església de Sant Miquel Arcàngel, d'estil colonial renaixentista; el portal de l'església antiga, del s.XII; la creu de terme i la font del Corroni.

La Festa Major se celebra al mes de setembre, concretament l'últim cap de setmana, i el primer cap de setmana de maig té lloc la Festa Major petita.

La cultura i l'esport es manifesten a través de diferents agrupacions, col·lectius i entitats. Actualment, a Bell-lloc hi ha un gran nombre d'entitats i d'associacions, tant de caire esportiu com cultural.

Bell-lloc s'ha caracteritzat des de fa molts anys per la seva dedicació i protecció a la pràctica esportiva, en modalitats com el futbol, l'hoquei, el bàsquet i les bitlles.

Aquest municipi del Pla d'Urgell compta amb un alberg de peregrins del camí de Sant Jaume, així com quatre restaurants i forns de pa artesans.