Vila-sana

Adreces i telèfons d'interés

Adreça Ajuntament: Plaça Major, 4
Telèfon: 973 710 391
Web: vilasana.ddl.net
Mail: ajuntament(ELIMINAR)@vilasana.ddl.net

Informació general

Amb 739 habitants i 19km2 d'extensió, té com a elements d'interès la capella de la Mare de Déu de la Cabeza, el plataner centenari de més de 30 metres d'alçària, l'estany d'Ivars i Vila-sana, el CIM (Centre d'Immersió de Vila-sana, projecte de promoció turística que dona visibilitat a l'estany d'Ivars i Vila-sana), la Ruta de l'Anell, les Novelles (la Novella Alta, masia aïllada del s. XVI, i la Novella Baixa, masia de l'època medieval) i la Casa Utxafava, del s.XVIII.

Festes com la Festa de la Mare de Déu de la Cabeza, que se celebra el darrer diumenge d'abril, la setmana cultural,la Festa de les Cassoles, al mes de maig, i la Festa Major, que té lloc durant els mesos de setembre-octubre, així com activitats esportives com BTT, curses, competicions de bitlles, crossos, sortides BTTxtrembike, campionats de circuit BMX, rutes amb bicicleta desnivell l positiu, l'hoquei futbol sala femení Vila-sana i la Marxa de l'Anell omplen l'agenda esportivament parlant.

La població disposa de tres allotjaments rurals i uns apartaments turístics, així com de tres restaurants, situats tant a l'interior com als voltants del municipi.