Palau d'Anglesola

Adreces i telèfons d'interés

Adreça Ajuntament: Sant Josep, 1
Telèfon: 973 601 314
Web: www.elpalaudanglesola.com
Mail: ajuntament(ELIMINAR)@palaudanglesola.cat

Informació general

El Palau d'Anglesola té una extensió de terreny de 12,3km2 i en l'actualitat té 2.153 habitants. Si visitem el Palau, cal destacar-hi l'edifici Cooperativa del Camp, de l'arquitecte modernista César Martinell, el carrer de Sant Joan (conjunt urbanístic del s.XVI-XVII), l'església de Sant Joan Baptista i l'ermita de Santa Llúcia.

Diferents festes i fires omplen l'agenda d'aquesta localitat del Pla d'Urgell: la Festa Major d'estiu(el 29 d'agost, en honor a Sant Joan Baptista), la Festa Major d'hivern(el 3 de febrer, en honor a Sant Blai;amb la Cursa de Sant Blai com a activitat destacada), al mes de març se celebra la Diada dels Cassolaires, al mes de novembre la Festa dels Fruits i també durant aquest mes té lloc la Fira del Formatge Artesà i la Nou -amb aquesta fira es pretén promocionar els productes artesans i de proximitat, amb una mostra i degustació dels esmentats.

Al pas per la població hi trobem part del camí de Sant Jaume; per aquest motiu un dels dos allotjaments de què disposa la població és un alberg per a peregrins i l'altre és una pensió que també té servei de restauració. El Palau també compta amb tres productors destacats: un d'ells encarat al sector de les nous, l'altre als formatges i una explotació agrícola dedicada a la fructicultura i als conreus extensius de regadiu.